Nieuwe Toekansite!

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Met veel trots presenteren we jullie het vernieuwde detoekan.be!

De nieuwe site is volledig zelf ontworpen door onze eigen Bereidwillige Herder en Bevlogen Caracara. Op de oude site was het al een tijdje niet meer mogelijk om foto’s te plaatsen, pagina’s toe te voegen, … tot nu! Leiding kan inloggen in het Leiding-dashboard en van daaruit onder andere eenvoudig nieuwsberichten, evenementen en foto’s toevoegen.

Bovendien is deze website vanaf nu ‘full responsive’: De indeling past zich automatisch aan naar de dimensies van jouw scherm. Zo is de site nu ook duidelijk vanop je smartphone of tablet.

De nieuwe site wordt door Herder en Caracara zelf voorgesteld op 8 oktober, om 17u30 aan de scoutslokalen. Allen zeer welkom!

Biermanden tvv buitenlands kamp seniors

Biermanden tvv buitenlands kamp seniors

De seniors verkopen biermanden ten voordele van hun buitenlands kamp!  Je hebt de keuze uit maar liefst 3 verschillende manden. Verkies jij een mand vol blonde streekbiertjes of kunnen we je beter bekoren met een mand vol bijzondere bruine bieren? Is kiezen niet je...

Lees meer
Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

Deze zomer vertrekken 15 Toekanezen naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea, samen met andere scouts en gidsen van over heel de wereld. Om deze reis te bekostigen, organiseren enkelen van hen een sokkenverkoop. Ze lieten een sportieve sok ontwikkelen met ons...

Lees meer
Fourage 2022

Fourage 2022

Beste ouders en sympathisanten, Op 12 november organiseren we ons eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen.Hier kan je à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten. Wat valt er zoal te smikkelen? Balletjes in tomatensaus Stoofvlees Worst met appelmoes...

Lees meer