Nieuwe Toekansite!

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Met veel trots presenteren we jullie het vernieuwde detoekan.be!

De nieuwe site is volledig zelf ontworpen door onze eigen Bereidwillige Herder en Bevlogen Caracara. Op de oude site was het al een tijdje niet meer mogelijk om foto’s te plaatsen, pagina’s toe te voegen, … tot nu! Leiding kan inloggen in het Leiding-dashboard en van daaruit onder andere eenvoudig nieuwsberichten, evenementen en foto’s toevoegen.

Bovendien is deze website vanaf nu ‘full responsive’: De indeling past zich automatisch aan naar de dimensies van jouw scherm. Zo is de site nu ook duidelijk vanop je smartphone of tablet.

De nieuwe site wordt door Herder en Caracara zelf voorgesteld op 8 oktober, om 17u30 aan de scoutslokalen. Allen zeer welkom!

Dagtocht welpen 11/05

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer