Nieuwe Toekansite!

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Met veel trots presenteren we jullie het vernieuwde detoekan.be!

De nieuwe site is volledig zelf ontworpen door onze eigen Bereidwillige Herder en Bevlogen Caracara. Op de oude site was het al een tijdje niet meer mogelijk om foto’s te plaatsen, pagina’s toe te voegen, … tot nu! Leiding kan inloggen in het Leiding-dashboard en van daaruit onder andere eenvoudig nieuwsberichten, evenementen en foto’s toevoegen.

Bovendien is deze website vanaf nu ‘full responsive’: De indeling past zich automatisch aan naar de dimensies van jouw scherm. Zo is de site nu ook duidelijk vanop je smartphone of tablet.

De nieuwe site wordt door Herder en Caracara zelf voorgesteld op 8 oktober, om 17u30 aan de scoutslokalen. Allen zeer welkom!

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer