Nieuwe Toekansite!

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Met veel trots presenteren we jullie het vernieuwde detoekan.be!

De nieuwe site is volledig zelf ontworpen door onze eigen Bereidwillige Herder en Bevlogen Caracara. Op de oude site was het al een tijdje niet meer mogelijk om foto’s te plaatsen, pagina’s toe te voegen, … tot nu! Leiding kan inloggen in het Leiding-dashboard en van daaruit onder andere eenvoudig nieuwsberichten, evenementen en foto’s toevoegen.

Bovendien is deze website vanaf nu ‘full responsive’: De indeling past zich automatisch aan naar de dimensies van jouw scherm. Zo is de site nu ook duidelijk vanop je smartphone of tablet.

De nieuwe site wordt door Herder en Caracara zelf voorgesteld op 8 oktober, om 17u30 aan de scoutslokalen. Allen zeer welkom!

Oktoberfest 05/10

Oktoberfest 05/10

Beste ouders en sympathisanten, Op 5 oktober vieren we samen Oktoberfest! Zo kun je dicht bij huis genieten van de klassieke Duitse sfeer. Het feest begint om 17:30 en vanaf dan kan je genieten van heerlijke Duitse halve liters bier. Voor de hongerige onder ons zijn...

Lees meer
Lokaalfeest 2024

Lokaalfeest 2024

Beste ouders en sympathisanten Het is weer zover! Naar jaarlijkse traditie trappen we ons scoutsjaar af met ons geweldige LOKAALFEEST!Dit is een feest aan onze lokalen waar je kan genieten van een hapje en een drankje en je kan uitleven in tal van minigames met onze...

Lees meer