Toekan op Tocht

GEPUBLICEERD: 9 maart 2023

Ook dit jaar organiseren we weer een heerlijk wandel- en fietsdagje. Op zondag 26 maart zal je verschillende uitgestippelde routes kunnen afleggen, met onderweg een heerlijke versnapering in de aanbieding.

Inschrijven kan via dit formulier!

Er is keuze uit 3 wandelroutes:
Route 1: Een verhalentocht van ±7 km
Route 2: Een wandeltocht van ±15km
Route 3: Een stevige tocht van ±25km
Alle bovenstaande wandelingen zijn bewegwijzerd.

Dit jaar organiseren we ook enkele fietsroutes:
2 Mountainbikeroutes (±40km en ±60km)
2 Gravelroutes (±50km en ±70km)
1 Familie fietsroute van ±25km

OPGEPAST! De familieroute wordt bewegwijzerd. De overige routes gebeuren met behulp van een GPS die jullie zelf dienen mee te nemen.

Hoe gaan de tochten in hun werk?
Alle routes vertrekken en eindigen aan het Scoutslokaal (Kerselaarlaan 2A).
De inschrijvingsprijs van een wandeling of fietstocht bedraagt €7 per persoon. Elke route passeert aan onze popup Toekantine in de helft van de af te leggen kilometers. De popup bar biedt op een geweldige locatie (verrassing!) krakend verse broodjes en dampende soep aan. Om voldoende op krachten te blijven krijgt elke deelnemer op deze tussenstop water, een appel en een koek.

Je inschrijving is pas volledig afgerond na betaling via volgende gegevens:
REKENINGNUMMER: BE91 7340 4373 4376
BEGUNSTIGDE: vzw Steunvereniging De Toekan
MEDEDELING: 600 + naam + aantal wandelaars
Alle ingeschreven deelnemers zullen via mail in de loop van de week van 20 maart een bundeltje met verdere uitleg ontvangen.

Tot snel!

Dagtocht welpen 11/05

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer