Toekan op Tocht

GEPUBLICEERD: 9 maart 2023

Ook dit jaar organiseren we weer een heerlijk wandel- en fietsdagje. Op zondag 26 maart zal je verschillende uitgestippelde routes kunnen afleggen, met onderweg een heerlijke versnapering in de aanbieding.

Inschrijven kan via dit formulier!

Er is keuze uit 3 wandelroutes:
Route 1: Een verhalentocht van ±7 km
Route 2: Een wandeltocht van ±15km
Route 3: Een stevige tocht van ±25km
Alle bovenstaande wandelingen zijn bewegwijzerd.

Dit jaar organiseren we ook enkele fietsroutes:
2 Mountainbikeroutes (±40km en ±60km)
2 Gravelroutes (±50km en ±70km)
1 Familie fietsroute van ±25km

OPGEPAST! De familieroute wordt bewegwijzerd. De overige routes gebeuren met behulp van een GPS die jullie zelf dienen mee te nemen.

Hoe gaan de tochten in hun werk?
Alle routes vertrekken en eindigen aan het Scoutslokaal (Kerselaarlaan 2A).
De inschrijvingsprijs van een wandeling of fietstocht bedraagt €7 per persoon. Elke route passeert aan onze popup Toekantine in de helft van de af te leggen kilometers. De popup bar biedt op een geweldige locatie (verrassing!) krakend verse broodjes en dampende soep aan. Om voldoende op krachten te blijven krijgt elke deelnemer op deze tussenstop water, een appel en een koek.

Je inschrijving is pas volledig afgerond na betaling via volgende gegevens:
REKENINGNUMMER: BE91 7340 4373 4376
BEGUNSTIGDE: vzw Steunvereniging De Toekan
MEDEDELING: 600 + naam + aantal wandelaars
Alle ingeschreven deelnemers zullen via mail in de loop van de week van 20 maart een bundeltje met verdere uitleg ontvangen.

Tot snel!

Seniors zoeken werk

Seniors zoeken werk

Ons seniorjaar zit weer vol met ijverige jongvolwassenen die hun uiterste best willen doen om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kamp. Dit zullen ze doen met verschillende geld opbrengende activiteiten zoals een quiz, fuif, spaghettislag en nog zo veel meer,...

Lees meer
LOKAALFEEST

LOKAALFEEST

Het is weer zover! Naar jaarlijkse traditie trappen we ons scoutsjaar af met ons geweldige LOKAALFEEST!Dit is een feest aan onze lokalen waar je kan genieten van een hapje en een drankje en je kan uitleven in tal van minigames met onze reuze laddercompetitie. Perfect...

Lees meer
Zomerkamp 2023

Zomerkamp 2023

Het is weer zo ver! We gaan op kamp!Hieronder vindt u alle info omtrent het zomerkamp. Kampdata Bevers: 08/07/2022 - 14/07/2022Welpen - VG's: 04/07/2022 - 14/07/2022Leiding & Stam: 02/07/2022 - 15/07/2022Bezoekdag: 08/07/2022 Thema Het kampthema van dit jaar is...

Lees meer