Toekan op Tocht

GEPUBLICEERD: 9 maart 2023

Ook dit jaar organiseren we weer een heerlijk wandel- en fietsdagje. Op zondag 26 maart zal je verschillende uitgestippelde routes kunnen afleggen, met onderweg een heerlijke versnapering in de aanbieding.

Inschrijven kan via dit formulier!

Er is keuze uit 3 wandelroutes:
Route 1: Een verhalentocht van ±7 km
Route 2: Een wandeltocht van ±15km
Route 3: Een stevige tocht van ±25km
Alle bovenstaande wandelingen zijn bewegwijzerd.

Dit jaar organiseren we ook enkele fietsroutes:
2 Mountainbikeroutes (±40km en ±60km)
2 Gravelroutes (±50km en ±70km)
1 Familie fietsroute van ±25km

OPGEPAST! De familieroute wordt bewegwijzerd. De overige routes gebeuren met behulp van een GPS die jullie zelf dienen mee te nemen.

Hoe gaan de tochten in hun werk?
Alle routes vertrekken en eindigen aan het Scoutslokaal (Kerselaarlaan 2A).
De inschrijvingsprijs van een wandeling of fietstocht bedraagt €7 per persoon. Elke route passeert aan onze popup Toekantine in de helft van de af te leggen kilometers. De popup bar biedt op een geweldige locatie (verrassing!) krakend verse broodjes en dampende soep aan. Om voldoende op krachten te blijven krijgt elke deelnemer op deze tussenstop water, een appel en een koek.

Je inschrijving is pas volledig afgerond na betaling via volgende gegevens:
REKENINGNUMMER: BE91 7340 4373 4376
BEGUNSTIGDE: vzw Steunvereniging De Toekan
MEDEDELING: 600 + naam + aantal wandelaars
Alle ingeschreven deelnemers zullen via mail in de loop van de week van 20 maart een bundeltje met verdere uitleg ontvangen.

Tot snel!

Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer

Greppeltocht JVG’s en VG’s 16/12

Beste ouder,Beste (J)VG,Op zaterdag 16 december zullen we voor de JVG's en de VG's een gezamelijke greppeltocht organiseren. We vragen dat elk lid zich hiervoor inschrijft ten laatste op woensdag 13 december 23u59. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen...

Lees meer