Zwemmen Welpen

GEPUBLICEERD: 12 maart 2023

Volgende week zaterdag (18/03) gaan we met de welpen zwemmen in Sportoase. We spreken af om 13u aan het lokaal in perfect uniform. Om in de Sportoase, en ook terug op de scouts te raken, vragen we aan de ouders om te rijden. Vul dus zeker tegen donderdag 16/03 (23u59) het formulier hieronder aan, zodat we weten wie meegaat en we kunnen carpoolen. Gelieve het formulier ook in te vullen indien je kind niet meegaat. 

https://forms.gle/B6A5CDxHPMtYr5zs5

Omdat we zeker op tijd willen zijn voor de U-formatie van 17u30, spreken we om 16u45 af aan de ingang van de Sportoase. We versturen vrijdag een nieuw mailtje naar de ouders die zaterdag zullen rijden.

Vergeet zeker geen zwemgrief en 2 euro voor een locker. Verder verwachten we dat iedereen al iets gegeten heeft en vragen we om een bedrag van 4,50 euro over te schrijven:

rekeningnummer: BE05 7370 4572 9075

mededeling: zwemmen + “naam kind”

Indien er nog verdere vragen zijn, mogen jullie ons altijd mailen via welpen@detoekan.be.

Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer
St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day

Top o' the morning to ya laddie Deze zaterdag na de scouts Guiness en burgers a volonté om de dag van Patrick te vieren! Dit ten voordele van het buitenlands kamp van de seniors.

Lees meer
Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer