Dagtocht JVG’s (13/05)

GEPUBLICEERD: 8 mei 2023

Beste ouders en JVG’s,

Op 13 mei gaan we met de JVG’s op dagtocht!
We spreken af om 10u aan het lokaal. Het einde is voorzien om 17u30.

Wat moet je meehebben/aandoen?

  • Perfect uniform! (Vergeet niet dat het ondertussen al zomeruniform is!)
  • Stapschoenen en goede stapkousen
  • Kompas en roemer
  • Voldoende water
  • Middageten (in een brooddoos)
  • Geen gsm
  • Rugzakje

Een fluohesje wordt voorzien door de scouts.

Tot dan!
De JVG-leiding

Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer

Greppeltocht JVG’s en VG’s 16/12

Beste ouder,Beste (J)VG,Op zaterdag 16 december zullen we voor de JVG's en de VG's een gezamelijke greppeltocht organiseren. We vragen dat elk lid zich hiervoor inschrijft ten laatste op woensdag 13 december 23u59. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen...

Lees meer