Greppeltocht JVG’s en VG’s 16/12

GEPUBLICEERD: 8 december 2023

Beste ouder,
Beste (J)VG,

Op zaterdag 16 december zullen we voor de JVG’s en de VG’s een gezamelijke greppeltocht organiseren. We vragen dat elk lid zich hiervoor inschrijft ten laatste op woensdag 13 december 23u59. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen een zaklamp meeneemt, idealiter een koplamp. Dit is nodig voor het spel, dus vergeet het niet. Ook een opgeladen gsm mag worden meegenomen!

Inschrijven kan door hier te klikken.

Vriendelijke groeten,
De (J)VG-leiding

Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer