België Roemenië op groot scherm!

GEPUBLICEERD: 13 juni 2024

Op 22 juni zenden wij België 🇧🇪 – Roemenië 🇹🇩 uit op een héél groot scherm!

 

Ons fandorp opent om 17u30. Het wordt giga gezellig met nóg meer lichtjes dan de poster doet vermoeden. We voorzien zomerse cocktails, frisdranken, pintjes, de beste 100% rundsburgers van ‘t land 🍔 (met dank aan Salersstatie) en uiteraard dikke ambiance!

 

We organiseren ook een penalty cup ⚽️ voor jong en oud, waarbij er een mooie prijs te winnen valt! 🏆 Hierover later meer.

 

Blink je schoenen, strijk je sjaal en maak je klaar voor ons laatste evenement van het jaar! 😊
Dagtocht welpen 11/05

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer