Lokaalfeest 2022

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Het is weer zover! Op 10 september trappen we ons scoutsjaar traditiegetrouw af met ons Lokaalfeest! Dit is een evenement op ons scoutsterrein waar je de sfeer van De Toekan kan opsnuiven!

Je kan genieten van een drankje aan onze bar. Heb je honger? We bieden pasta, hamburgers en frietjes aan!

Petanquetoernooi
Wie wordt de winnaar van de tweede editie van ons Petanquetoernooi?
Het toernooi wordt gespeeld in teams van 2 personen. Een deelname kost 10 euro, inschrijven doe je door HIER te klikken. Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt!

Daarnaast maken we ook bekend welke leiding volgend jaar in welke takken zal staan, blijf dus zeker voor onze spetterende leidersbekendmakingsshow!

Wat is er nog allemaal te doen? 
Je kan met onze randactiviteiten fantastische prijzen winnen! Voor een klein prijsje kan je participeren in ons klassement. Hierdoor kan je punten verzamelen in de volgende activiteiten:

  • nagelke klop
  • eiergooien
  • volksspelen

Wie tegen het einde van de dag het meeste punten heeft verzameld en dus het hoogst staat in ons klassement krijgt een leuke prijs mee naar huis!
Daarnaast kan je je ook nog amuseren op onze springkastelen!

Hoe zal de dag eruit zien?

  • 13u: We starten om 13u met een u-formatie en een laatste activiteit in de takken van afgelopen jaar. (Dit is dus enkel voor de leden)
  • 16u: Start Lokaalfeest! Vanaf 16u is iedereen welkom (ouders, familie, vrienden…)
  • 16u15: Start petanquetoernooi
  • 17u30: Leidersbekendmaking
  • 19u: We steken een kampvuurtje aan, om gezellig een babbeltje te slaan en de scoutssfeer op te snuiven!

Tot dan!

Dagtocht welpen 11/05

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer