Lokaalfeest 2022

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Het is weer zover! Op 10 september trappen we ons scoutsjaar traditiegetrouw af met ons Lokaalfeest! Dit is een evenement op ons scoutsterrein waar je de sfeer van De Toekan kan opsnuiven!

Je kan genieten van een drankje aan onze bar. Heb je honger? We bieden pasta, hamburgers en frietjes aan!

Petanquetoernooi
Wie wordt de winnaar van de tweede editie van ons Petanquetoernooi?
Het toernooi wordt gespeeld in teams van 2 personen. Een deelname kost 10 euro, inschrijven doe je door HIER te klikken. Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt!

Daarnaast maken we ook bekend welke leiding volgend jaar in welke takken zal staan, blijf dus zeker voor onze spetterende leidersbekendmakingsshow!

Wat is er nog allemaal te doen? 
Je kan met onze randactiviteiten fantastische prijzen winnen! Voor een klein prijsje kan je participeren in ons klassement. Hierdoor kan je punten verzamelen in de volgende activiteiten:

  • nagelke klop
  • eiergooien
  • volksspelen

Wie tegen het einde van de dag het meeste punten heeft verzameld en dus het hoogst staat in ons klassement krijgt een leuke prijs mee naar huis!
Daarnaast kan je je ook nog amuseren op onze springkastelen!

Hoe zal de dag eruit zien?

  • 13u: We starten om 13u met een u-formatie en een laatste activiteit in de takken van afgelopen jaar. (Dit is dus enkel voor de leden)
  • 16u: Start Lokaalfeest! Vanaf 16u is iedereen welkom (ouders, familie, vrienden…)
  • 16u15: Start petanquetoernooi
  • 17u30: Leidersbekendmaking
  • 19u: We steken een kampvuurtje aan, om gezellig een babbeltje te slaan en de scoutssfeer op te snuiven!

Tot dan!

Biermanden tvv buitenlands kamp seniors

Biermanden tvv buitenlands kamp seniors

De seniors verkopen biermanden ten voordele van hun buitenlands kamp!  Je hebt de keuze uit maar liefst 3 verschillende manden. Verkies jij een mand vol blonde streekbiertjes of kunnen we je beter bekoren met een mand vol bijzondere bruine bieren? Is kiezen niet je...

Lees meer
Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

Deze zomer vertrekken 15 Toekanezen naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea, samen met andere scouts en gidsen van over heel de wereld. Om deze reis te bekostigen, organiseren enkelen van hen een sokkenverkoop. Ze lieten een sportieve sok ontwikkelen met ons...

Lees meer
Fourage 2022

Fourage 2022

Beste ouders en sympathisanten, Op 12 november organiseren we ons eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen.Hier kan je à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten. Wat valt er zoal te smikkelen? Balletjes in tomatensaus Stoofvlees Worst met appelmoes...

Lees meer