Lokaalfeest 2022

GEPUBLICEERD: 8 oktober 2022

Het is weer zover! Op 10 september trappen we ons scoutsjaar traditiegetrouw af met ons Lokaalfeest! Dit is een evenement op ons scoutsterrein waar je de sfeer van De Toekan kan opsnuiven!

Je kan genieten van een drankje aan onze bar. Heb je honger? We bieden pasta, hamburgers en frietjes aan!

Petanquetoernooi
Wie wordt de winnaar van de tweede editie van ons Petanquetoernooi?
Het toernooi wordt gespeeld in teams van 2 personen. Een deelname kost 10 euro, inschrijven doe je door HIER te klikken. Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt!

Daarnaast maken we ook bekend welke leiding volgend jaar in welke takken zal staan, blijf dus zeker voor onze spetterende leidersbekendmakingsshow!

Wat is er nog allemaal te doen? 
Je kan met onze randactiviteiten fantastische prijzen winnen! Voor een klein prijsje kan je participeren in ons klassement. Hierdoor kan je punten verzamelen in de volgende activiteiten:

  • nagelke klop
  • eiergooien
  • volksspelen

Wie tegen het einde van de dag het meeste punten heeft verzameld en dus het hoogst staat in ons klassement krijgt een leuke prijs mee naar huis!
Daarnaast kan je je ook nog amuseren op onze springkastelen!

Hoe zal de dag eruit zien?

  • 13u: We starten om 13u met een u-formatie en een laatste activiteit in de takken van afgelopen jaar. (Dit is dus enkel voor de leden)
  • 16u: Start Lokaalfeest! Vanaf 16u is iedereen welkom (ouders, familie, vrienden…)
  • 16u15: Start petanquetoernooi
  • 17u30: Leidersbekendmaking
  • 19u: We steken een kampvuurtje aan, om gezellig een babbeltje te slaan en de scoutssfeer op te snuiven!

Tot dan!

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer