Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

GEPUBLICEERD: 3 november 2022

Deze zomer vertrekken 15 Toekanezen naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea, samen met andere scouts en gidsen van over heel de wereld. Om deze reis te bekostigen, organiseren enkelen van hen een sokkenverkoop. Ze lieten een sportieve sok ontwikkelen met ons scoutslogo op geborduurd! In onderstaande brief lichten zij zelf hun project toe:

Beste Toekanezen

Een tijdje geleden zijn ze aangekondigd en nu kan je ze bestellen!
Onze originele Toekansokken ten voordele van de Jamboree 2023: hip en trendy en vooral mooi en functioneel. Ze zullen er ongeveer zo uitzien. Dan hebben jullie een idee. Medio december verwachten we de eerste levering.

Het zijn zwarte sportsokken met een geborduurde kleurrijke afbeelding van een Toekan. De leden van onze scouts mogen de sokken dragen bij hun uniform. Maar ze zijn ook cool voor school of werk, sport en spel, en absoluut ideaal als attentie of cadeau.

De sokken zijn van hoge kwaliteit, duurzaam, gemaakt in de EU en ze zijn voorzien van een verzorgde kartonnen wikkel.

Er zijn 3 maten:
S          (35 – 38)
M         (39 – 42)
L          (43 – 46)
Eén paar sportsokken kost 12€.

Zaterdag 5 november, na de scoutsvergadering, kan je terecht bij onze stand (mobiel betalen heeft de voorkeur).

Wil je meer info, of wil je graag nu al je bestelling doorgeven, dan kan dat via mail op toekansok@gmail.com met vermelding van je naam, het gewenste aantal en de maat of maten.
Stort meteen ook het verschuldigde bedrag op rekening BE08 7506 9374 8913 met dezelfde vermeldingen. Dan pas is je aankoop geregistreerd.

Alvast bedankt voor de steun!
De Jamboree wordt onvergetelijk!

Anna, Ine, Jef, Marie, Mathias, Nick en Stan

De Jamboree is een internationaal scoutskamp, dat in augustus 2023 plaatsvindt in Zuid-Korea. We zullen er op een enorme kampplaats samenleven met 40.000 jongeren van over de hele wereld. Voor het zover is, hebben we nog een aantal zogenaamde voorkampen om onze eigen groep te leren kennen, onze unit van 40 Vlaamse scouts en gidsen. En voor de eigenlijke Jamboree begint, maken we nog een rondreis door Zuid-Korea. Het zal een unieke ervaring zijn.

De Jamboree vindt om de vier jaar plaats in een ander werelddeel. Om iedereen, ook mensen uit minder begoede streken, de kans te geven deel te nemen, dragen de zgn. rijkere landen meer bij in de reiskosten. Om die kosten mee te dragen, en tegelijk de Jamboree-spirit te promoten, doen we met een deel van onze groep van Scouts De Toekan in Lovenjoel, nu een sokkenverkoop.

St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day

Top o' the morning to ya laddie Deze zaterdag na de scouts Guiness en burgers a volonté om de dag van Patrick te vieren! Dit ten voordele van het buitenlands kamp van de seniors.

Lees meer
Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer