Sokkenverkoop tvv Jamboree 2023

GEPUBLICEERD: 3 november 2022

Deze zomer vertrekken 15 Toekanezen naar de World Scout Jamboree in Zuid-Korea, samen met andere scouts en gidsen van over heel de wereld. Om deze reis te bekostigen, organiseren enkelen van hen een sokkenverkoop. Ze lieten een sportieve sok ontwikkelen met ons scoutslogo op geborduurd! In onderstaande brief lichten zij zelf hun project toe:

Beste Toekanezen

Een tijdje geleden zijn ze aangekondigd en nu kan je ze bestellen!
Onze originele Toekansokken ten voordele van de Jamboree 2023: hip en trendy en vooral mooi en functioneel. Ze zullen er ongeveer zo uitzien. Dan hebben jullie een idee. Medio december verwachten we de eerste levering.

Het zijn zwarte sportsokken met een geborduurde kleurrijke afbeelding van een Toekan. De leden van onze scouts mogen de sokken dragen bij hun uniform. Maar ze zijn ook cool voor school of werk, sport en spel, en absoluut ideaal als attentie of cadeau.

De sokken zijn van hoge kwaliteit, duurzaam, gemaakt in de EU en ze zijn voorzien van een verzorgde kartonnen wikkel.

Er zijn 3 maten:
S          (35 – 38)
M         (39 – 42)
L          (43 – 46)
Eén paar sportsokken kost 12€.

Zaterdag 5 november, na de scoutsvergadering, kan je terecht bij onze stand (mobiel betalen heeft de voorkeur).

Wil je meer info, of wil je graag nu al je bestelling doorgeven, dan kan dat via mail op toekansok@gmail.com met vermelding van je naam, het gewenste aantal en de maat of maten.
Stort meteen ook het verschuldigde bedrag op rekening BE08 7506 9374 8913 met dezelfde vermeldingen. Dan pas is je aankoop geregistreerd.

Alvast bedankt voor de steun!
De Jamboree wordt onvergetelijk!

Anna, Ine, Jef, Marie, Mathias, Nick en Stan

De Jamboree is een internationaal scoutskamp, dat in augustus 2023 plaatsvindt in Zuid-Korea. We zullen er op een enorme kampplaats samenleven met 40.000 jongeren van over de hele wereld. Voor het zover is, hebben we nog een aantal zogenaamde voorkampen om onze eigen groep te leren kennen, onze unit van 40 Vlaamse scouts en gidsen. En voor de eigenlijke Jamboree begint, maken we nog een rondreis door Zuid-Korea. Het zal een unieke ervaring zijn.

De Jamboree vindt om de vier jaar plaats in een ander werelddeel. Om iedereen, ook mensen uit minder begoede streken, de kans te geven deel te nemen, dragen de zgn. rijkere landen meer bij in de reiskosten. Om die kosten mee te dragen, en tegelijk de Jamboree-spirit te promoten, doen we met een deel van onze groep van Scouts De Toekan in Lovenjoel, nu een sokkenverkoop.

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer