Schaatsen 28 januari

GEPUBLICEERD: 19 januari 2023

Naar jaarlijkse traditie gaan we met heel de eenheid schaatsen!

We verwachten de kinderen op 28 januari aan de schaatsbaan van Leuven, om 13h! We sluiten ook hier af met een Uformatie om 17h30.

Wat neem je mee:

  • Je perfect uniform (doe je aan)
  • Dikke handschoenen! (geen handschoenen = niet op het ijs)
  • €6 cash en liefst gepast

De kinderen krijgen een vieruurtje, maar we verwachten dat ze al gegeten hebben ‘s middags.

Graag een seintje aan de leiding indien je kind niet aanwezig kan zijn.

Hopelijk zien we jullie daar!

 

 

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer