Schaatsen 28 januari

GEPUBLICEERD: 19 januari 2023

Naar jaarlijkse traditie gaan we met heel de eenheid schaatsen!

We verwachten de kinderen op 28 januari aan de schaatsbaan van Leuven, om 13h! We sluiten ook hier af met een Uformatie om 17h30.

Wat neem je mee:

  • Je perfect uniform (doe je aan)
  • Dikke handschoenen! (geen handschoenen = niet op het ijs)
  • €6 cash en liefst gepast

De kinderen krijgen een vieruurtje, maar we verwachten dat ze al gegeten hebben ‘s middags.

Graag een seintje aan de leiding indien je kind niet aanwezig kan zijn.

Hopelijk zien we jullie daar!

 

 

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer