Eenheidsweekend 2023

GEPUBLICEERD: 17 februari 2023

Binnen enkele weken is het eindelijk zover! Dan vertrekken we, voor het eerst sinds 2019, op eenheidsweekend! Van vrijdag 3 maart tot zondag 5 maart trekken we met de hele eenheid naar het prachtige Maaseik!

Concreet:

Vertrek: vrijdag 3/03 om 18u00 op de parking van Union Lovenjoel (Stationsstraat 112, 3360 Lovenjoel) IN PERFECT UNIFORM. Daar vertrekken we met de bus naar onze weekendbestemming.

Einde: zondag 5/03 om 14u00 aan Bivakhuizen ‘t Driege (Roosterbergstraat 36, 3680 Maaseik). We verwachten dus dat de kinderen op de weekendlocatie opgehaald worden, maar we moedigen carpoolen zeker aan!

Inschrijven: Je kind(eren) inschrijven kan tot 19 februari en gebeurt zoals steeds via KEEO, ons ouderportaal. Onder evenementen zal je  ‘Eenheidsweekend 2023’ zien staan. Daar zet je je kind(eren) op aanwezig.

Kostprijs: Het eenheidsweekend zal € 43,- per kind kosten. Je inschrijving is pas compleet nadat je dit bedrag hebt overgeschreven naar BE13 7340 2277 8639 (Scouts De Toekan) met als mededeling ‘505 Tak VOORNAAM_LID ACHTERNAAM_LID EHWE 2023’.

Een correcte mededeling voor Saul Goodman, een bever, ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: ‘505 Bevers Saul Goodman EHWE 2023’.

Wat neem je zoal mee op zo’n eenheidsweekend?

 • ID-kaart (af te geven aan de leiding bij vertrek!)
 • Medicatie (af te geven aan de leiding bij vertrek!)
 • Zaklamp
 • Bottines (perfect uniform!)
 • Regenjas
 • Warme slaapzak
 • Kussensloop
 • Bedovertrek
 • Knuffel
 • Pyjama
 • Speelkledij
 • Genoeg verse onderbroeken en kousen
 • Toiletzak
 • Tandenborstel + beker + tandpasta
 • Persoonlijke hygiëne
 • Zakdoeken
 • Keukenhanddoek
 • Je goed humeur

Wat neem je zeker niet mee op zo’n eenheidsweekend?

 • GSM’s of andere elektronica
 • Eten en drinken
 • Je slecht humeur

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit! Vergeet je zeker niet in te schrijven voor 19 februari.

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer