Eenheidsweekend 2023

GEPUBLICEERD: 17 februari 2023

Binnen enkele weken is het eindelijk zover! Dan vertrekken we, voor het eerst sinds 2019, op eenheidsweekend! Van vrijdag 3 maart tot zondag 5 maart trekken we met de hele eenheid naar het prachtige Maaseik!

Concreet:

Vertrek: vrijdag 3/03 om 18u00 op de parking van Union Lovenjoel (Stationsstraat 112, 3360 Lovenjoel) IN PERFECT UNIFORM. Daar vertrekken we met de bus naar onze weekendbestemming.

Einde: zondag 5/03 om 14u00 aan Bivakhuizen ‘t Driege (Roosterbergstraat 36, 3680 Maaseik). We verwachten dus dat de kinderen op de weekendlocatie opgehaald worden, maar we moedigen carpoolen zeker aan!

Inschrijven: Je kind(eren) inschrijven kan tot 19 februari en gebeurt zoals steeds via KEEO, ons ouderportaal. Onder evenementen zal je  ‘Eenheidsweekend 2023’ zien staan. Daar zet je je kind(eren) op aanwezig.

Kostprijs: Het eenheidsweekend zal € 43,- per kind kosten. Je inschrijving is pas compleet nadat je dit bedrag hebt overgeschreven naar BE13 7340 2277 8639 (Scouts De Toekan) met als mededeling ‘505 Tak VOORNAAM_LID ACHTERNAAM_LID EHWE 2023’.

Een correcte mededeling voor Saul Goodman, een bever, ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: ‘505 Bevers Saul Goodman EHWE 2023’.

Wat neem je zoal mee op zo’n eenheidsweekend?

 • ID-kaart (af te geven aan de leiding bij vertrek!)
 • Medicatie (af te geven aan de leiding bij vertrek!)
 • Zaklamp
 • Bottines (perfect uniform!)
 • Regenjas
 • Warme slaapzak
 • Kussensloop
 • Bedovertrek
 • Knuffel
 • Pyjama
 • Speelkledij
 • Genoeg verse onderbroeken en kousen
 • Toiletzak
 • Tandenborstel + beker + tandpasta
 • Persoonlijke hygiëne
 • Zakdoeken
 • Keukenhanddoek
 • Je goed humeur

Wat neem je zeker niet mee op zo’n eenheidsweekend?

 • GSM’s of andere elektronica
 • Eten en drinken
 • Je slecht humeur

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit! Vergeet je zeker niet in te schrijven voor 19 februari.

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer