Senior Quiz

GEPUBLICEERD: 12 maart 2023

Hallo!

Vrijdag 31 maart is het weer zo ver: de jaarlijkse senior quiz! De quiz zal doorgaan in het Buurthuis (Pastoriestraat 1, Korbeek-Lo) en begint om 20u. De deuren gaan al open om 19u zodat jullie optimaal kunnen voorbereiden met een drankje.

Zoek dus snel je team van 4 à 5 personen en schrijf je in via volgende link: https://forms.gle/yCKZDCqdAvtbLSgW7

Niet vergeten betalen want je inschrijving is pas compleet als we ook de betaling ontvangen hebben. Betalen (€25) doe je via ons rekeningnummer BE55 7360 2836 0844 met als mededeling jullie teamnaam.

Hopelijk zien we jullie allen daar!

Groeten,

De seniors

 

Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer
St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day

Top o' the morning to ya laddie Deze zaterdag na de scouts Guiness en burgers a volonté om de dag van Patrick te vieren! Dit ten voordele van het buitenlands kamp van de seniors.

Lees meer
Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer