LOKAALFEEST

GEPUBLICEERD: 8 augustus 2023

Het is weer zover! Naar jaarlijkse traditie trappen we ons scoutsjaar af met ons geweldige LOKAALFEEST!
Dit is een feest aan onze lokalen waar je kan genieten van een hapje en een drankje en je kan uitleven in tal van minigames met onze reuze laddercompetitie. Perfect om het jaar sfeervol in te zetten en de sfeer van de Toekan op te snuiven. 

Dit jaar zal ons Lokaalfeest doorgaan op 2 septmeber. We beginnen om 13u met een activiteit in de takken van afgelopen jaar. Vanaf 16u zijn ook nieuwe leden, ouders, familie en vrienden welkom op ons Lokaalfeest. 

Wat valt er allemaal te beleven?

Je kan genieten van een drankje aan onze bar. Heb je honger? We bieden pasta, hamburgers en frietjes aan!

Daarnaast maken we ook bekend welke leiding volgend jaar in welke takken zal staan, blijf dus zeker voor onze spetterende leidersbekendmakingsshow!

Je kan met onze randactiviteiten fantastische prijzen winnen! Voor een klein prijsje kan je participeren in onze laddercompetitie. Hierdoor kan je punten verzamelen in verschillende minigames:
– nagelke klop
– eiergooien
– eendjesvissen
– paardenrace
– … en nog veel meer 

Wie tegen het einde van de dag het meeste punten heeft verzameld en dus het hoogst staat in ons klassement krijgt een leuke prijs mee naar huis!
Je kan je ook nog amuseren op onze springkastelen!

Hoe zal de dag eruit zien?
– 13u: We starten om 13u met een u-formatie en een laatste activiteit in de takken van afgelopen jaar. (Dit is dus enkel voor de leden)
– 16u: Start Lokaalfeest! Vanaf 16u is iedereen welkom (ouders, nieuwe leden, familie, vrienden…)
– 17u30: Leidersbekendmaking
– 18u30: We steken een kampvuurtje aan, om gezellig een babbeltje te slaan en de scoutssfeer op te snuiven!

Kortom, een niet te missen evenement!
Tot dan!

Seniors zoeken werk

Seniors zoeken werk

Ons seniorjaar zit weer vol met ijverige jongvolwassenen die hun uiterste best willen doen om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kamp. Dit zullen ze doen met verschillende geld opbrengende activiteiten zoals een quiz, fuif, spaghettislag en nog zo veel meer,...

Lees meer
Zomerkamp 2023

Zomerkamp 2023

Het is weer zo ver! We gaan op kamp!Hieronder vindt u alle info omtrent het zomerkamp. Kampdata Bevers: 08/07/2022 - 14/07/2022Welpen - VG's: 04/07/2022 - 14/07/2022Leiding & Stam: 02/07/2022 - 15/07/2022Bezoekdag: 08/07/2022 Thema Het kampthema van dit jaar is...

Lees meer
Taartenverkoop t.v.v. Buitenlandskamp

Taartenverkoop t.v.v. Buitenlandskamp

Wij, de seniors van scouts De Toekan, verkopen taarten ten voordele van ons buitenlandskamp!   Wil jij graag zo’n lekkere taart (of meerdere natuurlijk) bestellen? Vul dan dit formulier in: https://forms.gle/yZmQbqxmha1uccPf7 ! De bestelling is pas volledig als je...

Lees meer