LOKAALFEEST

GEPUBLICEERD: 8 augustus 2023

Het is weer zover! Naar jaarlijkse traditie trappen we ons scoutsjaar af met ons geweldige LOKAALFEEST!
Dit is een feest aan onze lokalen waar je kan genieten van een hapje en een drankje en je kan uitleven in tal van minigames met onze reuze laddercompetitie. Perfect om het jaar sfeervol in te zetten en de sfeer van de Toekan op te snuiven. 

Dit jaar zal ons Lokaalfeest doorgaan op 2 septmeber. We beginnen om 13u met een activiteit in de takken van afgelopen jaar. Vanaf 16u zijn ook nieuwe leden, ouders, familie en vrienden welkom op ons Lokaalfeest. 

Wat valt er allemaal te beleven?

Je kan genieten van een drankje aan onze bar. Heb je honger? We bieden pasta, hamburgers en frietjes aan!

Daarnaast maken we ook bekend welke leiding volgend jaar in welke takken zal staan, blijf dus zeker voor onze spetterende leidersbekendmakingsshow!

Je kan met onze randactiviteiten fantastische prijzen winnen! Voor een klein prijsje kan je participeren in onze laddercompetitie. Hierdoor kan je punten verzamelen in verschillende minigames:
– nagelke klop
– eiergooien
– eendjesvissen
– paardenrace
– … en nog veel meer 

Wie tegen het einde van de dag het meeste punten heeft verzameld en dus het hoogst staat in ons klassement krijgt een leuke prijs mee naar huis!
Je kan je ook nog amuseren op onze springkastelen!

Hoe zal de dag eruit zien?
– 13u: We starten om 13u met een u-formatie en een laatste activiteit in de takken van afgelopen jaar. (Dit is dus enkel voor de leden)
– 16u: Start Lokaalfeest! Vanaf 16u is iedereen welkom (ouders, nieuwe leden, familie, vrienden…)
– 17u30: Leidersbekendmaking
– 18u30: We steken een kampvuurtje aan, om gezellig een babbeltje te slaan en de scoutssfeer op te snuiven!

Kortom, een niet te missen evenement!
Tot dan!

Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer
St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day

Top o' the morning to ya laddie Deze zaterdag na de scouts Guiness en burgers a volonté om de dag van Patrick te vieren! Dit ten voordele van het buitenlands kamp van de seniors.

Lees meer
Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer