Seniors zoeken werk

GEPUBLICEERD: 20 september 2023

Ons seniorjaar zit weer vol met ijverige jongvolwassenen die hun uiterste best willen doen om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kamp.

Dit zullen ze doen met verschillende geld opbrengende activiteiten zoals een quiz, fuif, spaghettislag en nog zo veel meer, maar ook jij kan helpen. Dit niet enkel door aanwezig te zijn bij deze activiteiten, maar door bijvoorbeeld de seniors werk aan te bieden. Van werken op een trouw/groot feest tot babysitten of het gras afrijden, zo zot als u het kan bedenken kunnen wij zeker aan (tegen de juiste vergoeding natuurlijk). Heeft u dus zo een klusje voor onze seniors, twijfel dan niet en stuur een mail naar seniors@detoekan.be.

Alvast bedankt!

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer