Seniors zoeken werk

GEPUBLICEERD: 20 september 2023

Ons seniorjaar zit weer vol met ijverige jongvolwassenen die hun uiterste best willen doen om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kamp.

Dit zullen ze doen met verschillende geld opbrengende activiteiten zoals een quiz, fuif, spaghettislag en nog zo veel meer, maar ook jij kan helpen. Dit niet enkel door aanwezig te zijn bij deze activiteiten, maar door bijvoorbeeld de seniors werk aan te bieden. Van werken op een trouw/groot feest tot babysitten of het gras afrijden, zo zot als u het kan bedenken kunnen wij zeker aan (tegen de juiste vergoeding natuurlijk). Heeft u dus zo een klusje voor onze seniors, twijfel dan niet en stuur een mail naar seniors@detoekan.be.

Alvast bedankt!

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Fourage -mexican edition-

Fourage -mexican edition-

Hola! Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.   Wanneer kan je komen eten? Middag: van 11u30 tot 15u...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer