Fourage -mexican edition-

GEPUBLICEERD: 18 oktober 2023

Hola!

Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.

 

Wanneer kan je komen eten?

Middag: van 11u30 tot 15u

Avond: van 17u tot 21u

 

Wat staat er op het menu?

–    Balletjes in tomatensaus

–    Stoofvlees

–    Worst met appelmoes

–    veggie nuggets

– chili sin/con carne

Dit alles is verkrijgbaar met frietjes, couscous en een verschillende groentjes.

Daarnaast zorgen we ook dit jaar voor een heerlijk desserten buffet.

 

Wat mag dit alles kosten?

We vragen 20 euro per volwassene, 15 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar en 10 euro voor kinderen jonger dan 6 jaar.

 

Wat zit er in deze prijs?

Voor deze prijs kan je à volonté genieten van ons menu en onze saladbar. Dit omvat een scala aan heerlijke Mexicaanse en traditionele gerechten. Daarnaast krijg je ook 1 dessertje naar keuze van ons desserten buffet. Aan de kassa op het evenement zullen we drankkaarten verkopen waarmee je drank en extra dessertjes kan kopen.

 

Wanneer sluiten de inschrijvingen?

Inschrijven kan tot zaterdag 11 november 2022 23u59 via deze link: https://forms.gle/jcyb3VVkRixv3uNk7

Daarna zal de inschrijvingslink niet meer werken.

 

Als je verkleed in het Mexicaanse thema naar het eetfeest komt, ontvang je een gratis bonnetje. Dus trek je leukste kostuum aan en maak je klaar voor een geweldige avond vol lekker eten en plezier!

 

Het belooft weer lekker gezellig te worden!

Tot dan!

Kerstboomverkoop

Kerstboomverkoop

Beste ouders en sympathisanten Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u. Dat weekend wordt er ook een normale...

Lees meer
Game of Thrones VG’s

Game of Thrones VG’s

Geachte heer/mevrouw Het doet me een genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt om de IJzeren Troon te bestijgen en mitsdien heerschappij te voeren over de Zeven Koninkrijken van Westeros. Naast uw edele huis zijn er nog drie andere nobele huizen die...

Lees meer
Seniors zoeken werk

Seniors zoeken werk

Ons seniorjaar zit weer vol met ijverige jongvolwassenen die hun uiterste best willen doen om geld in te zamelen voor hun buitenlandse kamp. Dit zullen ze doen met verschillende geld opbrengende activiteiten zoals een quiz, fuif, spaghettislag en nog zo veel meer,...

Lees meer