Fourage -mexican edition-

GEPUBLICEERD: 18 oktober 2023

Hola!

Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.

 

Wanneer kan je komen eten?

Middag: van 11u30 tot 15u

Avond: van 17u tot 21u

 

Wat staat er op het menu?

–    Balletjes in tomatensaus

–    Stoofvlees

–    Worst met appelmoes

–    veggie nuggets

– chili sin/con carne

Dit alles is verkrijgbaar met frietjes, couscous en een verschillende groentjes.

Daarnaast zorgen we ook dit jaar voor een heerlijk desserten buffet.

 

Wat mag dit alles kosten?

We vragen 20 euro per volwassene, 15 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar en 10 euro voor kinderen jonger dan 6 jaar.

 

Wat zit er in deze prijs?

Voor deze prijs kan je à volonté genieten van ons menu en onze saladbar. Dit omvat een scala aan heerlijke Mexicaanse en traditionele gerechten. Daarnaast krijg je ook 1 dessertje naar keuze van ons desserten buffet. Aan de kassa op het evenement zullen we drankkaarten verkopen waarmee je drank en extra dessertjes kan kopen.

 

Wanneer sluiten de inschrijvingen?

Inschrijven kan tot zaterdag 11 november 2022 23u59 via deze link: https://forms.gle/jcyb3VVkRixv3uNk7

Daarna zal de inschrijvingslink niet meer werken.

 

Als je verkleed in het Mexicaanse thema naar het eetfeest komt, ontvang je een gratis bonnetje. Dus trek je leukste kostuum aan en maak je klaar voor een geweldige avond vol lekker eten en plezier!

 

Het belooft weer lekker gezellig te worden!

Tot dan!

Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer

Greppeltocht JVG’s en VG’s 16/12

Beste ouder,Beste (J)VG,Op zaterdag 16 december zullen we voor de JVG's en de VG's een gezamelijke greppeltocht organiseren. We vragen dat elk lid zich hiervoor inschrijft ten laatste op woensdag 13 december 23u59. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen...

Lees meer