Fourage -mexican edition-

GEPUBLICEERD: 18 oktober 2023

Hola!

Op zaterdag 18 november organiseren we een Mexicaanse edite van ons gezellige eetfeest ‘Fourage’ in onze scoutslokalen. Ook dit jaar kan je er à volonté genieten van een gevarieerde keuze aan gerechten.

 

Wanneer kan je komen eten?

Middag: van 11u30 tot 15u

Avond: van 17u tot 21u

 

Wat staat er op het menu?

–    Balletjes in tomatensaus

–    Stoofvlees

–    Worst met appelmoes

–    veggie nuggets

– chili sin/con carne

Dit alles is verkrijgbaar met frietjes, couscous en een verschillende groentjes.

Daarnaast zorgen we ook dit jaar voor een heerlijk desserten buffet.

 

Wat mag dit alles kosten?

We vragen 20 euro per volwassene, 15 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar en 10 euro voor kinderen jonger dan 6 jaar.

 

Wat zit er in deze prijs?

Voor deze prijs kan je à volonté genieten van ons menu en onze saladbar. Dit omvat een scala aan heerlijke Mexicaanse en traditionele gerechten. Daarnaast krijg je ook 1 dessertje naar keuze van ons desserten buffet. Aan de kassa op het evenement zullen we drankkaarten verkopen waarmee je drank en extra dessertjes kan kopen.

 

Wanneer sluiten de inschrijvingen?

Inschrijven kan tot zaterdag 11 november 2022 23u59 via deze link: https://forms.gle/jcyb3VVkRixv3uNk7

Daarna zal de inschrijvingslink niet meer werken.

 

Als je verkleed in het Mexicaanse thema naar het eetfeest komt, ontvang je een gratis bonnetje. Dus trek je leukste kostuum aan en maak je klaar voor een geweldige avond vol lekker eten en plezier!

 

Het belooft weer lekker gezellig te worden!

Tot dan!

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer