Kerstboomverkoop

GEPUBLICEERD: 24 november 2023

Beste ouders en sympathisanten

Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u.

Dat weekend wordt er ook een normale scoutsvergadering georganiseerd.

Net als andere jaren verkopen we échte Nordmannen van 1.5, 2 en 2.5 meter. Kom zeker langs voor een boom, een jenevertje of een kom zelfgemaakte soep. Geen zin om zelf te komen? Geen probleem, wij leveren de bomen ook aan huis!

Reserveren en bestellen voor levering aan huis kan via het volgende formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScS22VuZFUkb3DETe9VwWkgrnjf0-iIKlL7rBoqGZQLdKUCLw/viewform

Tot dan.

Een stevige linker

De stam

Dagtocht welpen 11/05

Op 11 mei gaan we met de welpen op dagtocht! We spreken om 10u af aan het lokaal in perfect uniform. Wat hebben de welpen allemaal nodig: Rugzakje met brede banden Lunchpakket Gevulde drinkbus Goed humeur Een fluovestje wordt voorzien op de scouts. Laat ons zeker iets...

Lees meer
Italiaanse avond seniors

Italiaanse avond seniors

Hey, met de seniors organiseren we een Italiaanse avond ten voordele van ons buitenlands kamp. Deze zal doorgaan op 25 mei in het gezellige zaaltje ‘De Velpe’ te Bierbeek (Velpestraat 47, Bierbeek). We serveren een menu met voorgerecht, verschillende pasta’s à volenté...

Lees meer
Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer