Kerstboomverkoop

GEPUBLICEERD: 24 november 2023

Beste ouders en sympathisanten

Scouts de toekan organiseert opnieuw een kerstboomverkoop, je kan ons vinden aan de Delhaize van Lovenjoel op zaterdag 2 december van 8u tot 20u en op zondag 3 december van 8u tot 13u.

Dat weekend wordt er ook een normale scoutsvergadering georganiseerd.

Net als andere jaren verkopen we échte Nordmannen van 1.5, 2 en 2.5 meter. Kom zeker langs voor een boom, een jenevertje of een kom zelfgemaakte soep. Geen zin om zelf te komen? Geen probleem, wij leveren de bomen ook aan huis!

Reserveren en bestellen voor levering aan huis kan via het volgende formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScS22VuZFUkb3DETe9VwWkgrnjf0-iIKlL7rBoqGZQLdKUCLw/viewform

Tot dan.

Een stevige linker

De stam

Toekan op Tocht 2024

Toekan op Tocht 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils. Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal...

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer

Greppeltocht JVG’s en VG’s 16/12

Beste ouder,Beste (J)VG,Op zaterdag 16 december zullen we voor de JVG's en de VG's een gezamelijke greppeltocht organiseren. We vragen dat elk lid zich hiervoor inschrijft ten laatste op woensdag 13 december 23u59. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen...

Lees meer