Toekan op Tocht 2024

GEPUBLICEERD: 18 februari 2024

Op 30 maart organiseren we opnieuw ons wandel- en fietsevent, Toekan op Tocht. Ook dit jaar zal er keuze zijn uit verschillende routes. Of je nu meer van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt, we hebben voor ieder wat wils.

Alle routes vertrekken vanaf ons lokaal (Kerselaarlaan 2A, Lovenjoel) en lopen langs de mooiste velden en bossen van Bierbeek en omstreken. De wandelroutes en familiefietsroute zullen bewegwijzerd zijn. Voor de gravel en mountainbikeroutes ontvangen de deelnemers een gpx-bestand.

Wie graag wandelt heeft keuze uit 3 routes:
– Een verhalentocht van ongeveer 7 km
– Een wandeling van ongeveer 15 km
– Een langere tocht van ongeveer 25 km

Voor de fietsers voorzien we:
– Een familiefietsroute van ongeveer 25 km
– 2 gravelroutes van 50 km en 70 km
– 2 mountainbikeroutes van 30 km en 50 km

De inschrijvingsprijs van een wandeling of fietstocht bedraagt €9 per persoon. Iedereen krijgt bij vertrek een appel, koek, flesje water en een bonnetje voor onze Toekantine. Aan het lokaal zal onze bar open zijn. Daar kan je nog even nagenieten van de de mooie tochten met een heerlijke hamburger en een drankje.

Opgelet: de mountainbike en gravelroutes zijn niet voorzien van een tussenstop omwille van logistieke redenen. Er staat wel een wagen stand-by indien er problemen zijn onderweg.

Inschrijven kan door hier te klikken.

GPX bestanden:
De routes kan je hier downloaden.

Nieuwe betaalmethode:
Op Toekan op tocht zal je bonnetjes kunnen kopen via de app Yamas. Dit systeem gaan we ook op ons Yukatan festival gebruiken. We gebruiken Toekan op tocht als testevent zodat we een optimale werking kunnen garanderen op Yukatan.

Welke stappen kunnen jullie al ondernemen:

  1. Installeer de app “Yamas”
  2. Maak een account aan in de app
  3. Scan deze QR code om deel te nemen aan het event Toekan op tocht 2024
  4. Koop je tokens (= bonnetjes) via bankcontact

Op Toekan op tocht kan je aan de kassa via payconiq of cash ook bonnetjes kopen. Wij laden deze dan op jouw account in de Yamas app.

Onze drankkaarten van onze vorige events zijn ook nog steeds geldig op Toekan op tocht.

 

Tot dan!

Pannenkoekenslag seniors

Pannenkoekenslag seniors

Op 20 april organiseren we met de seniors onze laatste barspecial van het jaar, een klassieke pannenkoeken slag🥞. Na de scouts is iedereen van harte welkom om een heerlijke warme pannenkoek te komen eten of iets te drinken🥤! We maken het weer even gezellig als de...

Lees meer
St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day

Top o' the morning to ya laddie Deze zaterdag na de scouts Guiness en burgers a volonté om de dag van Patrick te vieren! Dit ten voordele van het buitenlands kamp van de seniors.

Lees meer
Schaatsen 27/01

Schaatsen 27/01

Op 27 januari gaan we naar jaarlijkse traditie met heel de eenheid schaatsen! We spreken die dag af om 13u45 aan de schaatsbaan van Leuven en sluiten hier ook af om 17u30 met een u-formatie!  Wat neem je mee? perfect uniform (doe je aan) handschoenen! zonder...

Lees meer